Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ammende fortæller

Book en ammekonsultation

Karen troede på mig

"Jeg kontaktede Karen 13 dage efter min fødsel, da jeg mærkede at amningen begyndte at køre helt af sporet. Jeg følte desværre at sundhedsplejersken vildledte os med brug af brystpumpe, sutteflaske og MME.

Jeg stod som nybagt mor med et brændende ønske om at amme, sår på begge brystvorter, en brystbetændelse under opsejling og en baby, der græd mere end jeg selv gjorde.

Karen kom og besøgte os allerede dagen efter.

Hun tog sig virkelig god tid til at spørge ind om hele graviditetsforløbet, gik i dybden omkring fødslen og de vigtige timer herefter. Hun lyttede til vores udfordringer og ikke mindst følelser.

Hun tjekkede baby igennem fra top til tå for til sidst at overvære en amning, rette til og komme med gode råd om alt fra ammestillinger til sutteteknik samt vejlede om andre udfordringer man har som nybagt mor.

Sammen lagde vi en plan så jeg kunne få amningen på rette kurs.

Karen slap mig ikke, og tjekkede ind på SMS med støtte, opbakning og gode råd.

Da jeg efter en måned følte amningen kørte, men desværre oplevede udfordringer med brugen af suttebrik og en baby der igen blev ked af det, kom Karen ud en søndag for at give mig præcis den opbakning jeg havde brug for!

Jeg sidder nu med en glad baby på 2 måneder, der smiler til mig hver dag og vi trives sammen.

Suttebrikken er i dag fortid og vi kan nyde hver eneste amning sammen!

Uden Karens hjælp var amningen gået i vasken, til min store ærgrelse. Karen troede på mig, da alle andre havde opgivet (inkl. mig selv)

Jeg vil til hver en tid anbefale en ammevejleder - og jeg kontakter helt klart Karen igen, hvis jeg skulle opleve udfordringer igen! ❤️"

Carina, juli 2022

Super Empatisk

"Opstarten på ammeforløbet med mit ældste barn, var utrolig smertefuldt i mange uger. Derfor tøvede jeg ikke med at kontakte Karen, da jeg efter fødslen af mit andet barn kunne mærke, at det allerede fra dag 1 var lige så smertefuldt. Karen kom allerede hjem til os dagen efter jeg kontaktede hende, hvilket er helt essentielt når man står og mangler akut ammehjælp. Karen var super empatisk, rar og imødekommende, og jeg følte mig så set og hørt. Hun var utroligt grundig idet vi næsten minutiøst gennemgik alt lige fra fødslens opstart til den nuværende status på amningen. Selvom smerterne forsvandt da mælken først løb til og mit barn selv ændrede sutteteknik, er jeg så glad for at jeg kontaktede Karen, som også var behjælpelig i forhold til generelle råd og opfølgende spørgsmål efter vores konsultation"

Rikke, marts 2022 (modelfoto). 

Selvtillidsboost

“Jeg fandt Karens hjemmeside spontant, da jeg ønskede en vellykket amning. Min amning med mit første barn, gik ikke som planlagt og jeg ønskede derfor at denne amning skulle gå problemfrit. Karen havde allerede en tid til mig 4 dage efter jeg kontaktede hende (5 dage efter jeg havde født). Selvom opstart på amning var problemfri, nåede vi igennem mange punkter/emner som var vigtige at få med. Jeg var rigtig glad for at få bekræftet at det jeg havde gjort/det jeg gør, er godt.

Jeg er virkelig glad for at have kontaktet Karen, da hendes vejledning gav mig et selvtillidsboost samt motiverede mig til at fortsætte med amningen.”

Rima, februar 2022

Smertefrie amninger

“Jeg havde stor problemer med amningen og det gjorde voldsomt ondt. Jeg ringer en torsdag hvor Karen har en tid mandag og allerede hendes guidning gennem telefonen til hvad vi kunne arbejde på indtil hun kom gav virkelig pote og gjorde at jeg oplevede helt smertefrie amninger den weekend. Det var et virkeligt fint besøg hvor vi ikke kun fik hjælp til amningen men også gode råd ellers og ros med på vejen om hvor godt vi gjorde det son forældre. Karen er et meget rart mennesker og man bliver mødt i øjenhøjde. Vil helt klart anbefale at tage kontakt til Karen hvis man er udfordret med amning og måske også er usikre på andre områder med sin baby”

Christina, februar 2022

Amningen er nu en hyggestund

“Amning kan komme til, at fylde hele ens verden, når den ikke fungerer optimalt. Især som førstegangs/nybagt mor. Amningen kan være en jungle, hvor man ikke ved hvor man skal starte eller slutte. Karen hjalp mig med, at danne et overblik over hvorfor min amning kunne være resultat i, at min søn havde maveproblemer. Efter gode råd og forslag til hvordan amningen kunne justeres - er vi begge i stor trivsel. Amningen er nu en hyggestund, frem for en stressende stund med en frustreret mor og frustreret baby. Der er ikke dét spørgsmål som Karen ikke besvarer omhyggeligt på. Hun er meget professionel og udover det et mega skønt og hjertevarmt menneske. Jeg kan anbefale hende til alle de mødre, som ønsker et trygt og fagligt stærkt forløb” 

Birgit, januar 2022

Jeg følte mig set og hørt 

Jeg havde Karen ude til en ammekonsultation, fordi jeg havde forskellige bekymringer omkring min søns sutteteknik. Karen tog sig god tid, og jeg følte mig hørt og set og kærligt udfordret til at prøve nye ammestillinger. Karen kommer med et dejlig roligt og praktisk sind og er helt nede på jorden, og hun besvarer alle spørgsmål man skulle have med lige portion faglighed og moderlig erfaring. Jeg vil klart anbefale at kontakte Karen hvis du går og overvejer om alt er som det skal være med din amning.” 

Mette - januar 2022 (modelfoto)

Jeg var i gode hænder

“Jeg kontaktede Karen da jeg havde fået hende anbefalet til, at kunne hjælpe med at få etableret en god amning. Jeg var meget imponeret over Karens grundighed og sikkerhed i forhold til amning og følte at jeg var i gode hænder.

Jeg fik en brugbar konsultation samt vejledning og jeg kunne allerede mærke en forskel på amningen lige fra starten!

Jeg er så glad for at jeg kontaktede Karen, da henfes hjælp har givet mig modet til, at fortsætte med amningen” 

Clare - januar 2022 (modelfoto)

Book en ammekonsultation