Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Ammevejledning

Amning er i bund og grund såre simpelt og ganske enkelt den nemmeste og sundeste måde at brødføde sit barn!

Men nogle gange kan små ting vanskeliggøre amningen og i lige så mange tilfælde, kan det ofte ved hjælp af enkle midler lade sig gøre at rette op på ammeproblemerne.

Jeg har som mor til seks og som professionel amme-ekspert en stor erfaring med amning, både fordi, jeg selv har prøvet det fleste ammeproblemer og fordi, jeg har en årelang erfaring inden for professionel vejledning.

En af forudsætningerne for at få et godt ammeforløb, er at vide noget om amningen, inden du skal amme. En anden ting er at få den rette vejledning, når udfordringerne kommer.

En ammekonsultation før fødslen indeholder dine forventninger til det kommende ammeforløb og dine evt tidligere ammeerfaringer. På baggrund af det, lægger vi en slagplan for, hvad du kan gøre for at få et godt ammeforløb.

En ammekonsultation indeholder efter fødslen typisk en amning, så jeg helt lavpraktisk kan komme med korrektioner og forslag til forbedringer.

Læs her en sjov lille artikel om, hvad du IKKE skal skal gøre, når du ammer.

Læs mere her om hud mod huds effekter

Ammevejledningerne finder sted på min klinik hos Fysio Sønderborg eller hjemme hos dig selv.

Hvis du er medlem af Danmark, får du 30% i tilskud.
0