Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse på hold inkl. oplæring i

Touching Childbirth

Undervisningen løber over 4 gange 1 1/2 time og har en praktisk-orienteret tilgang til fødslen og tiden lige efter. Det vil med andre ord sige, at du dels træner til selve fødslen og dels bliver oplært i teknikken Touching Childbirth, som er en form for fødselshypnose.

Undervisningen kan betragtes som et supplement til sygehusets undervisning, som er teoretisk orienteret. 

Holdet tager udgangspunkt i den enkeltes behov og udover oplæring i Touching Childbirth øver vi fødestillinger, afspænding- og vejrtrækningsøvelser og bækkenbundstræning.

Touching Childbirth er en to-delt smertelindringsteknik, hvor du ved hjælp af vejrtrækning og en visualiserings-teknik lærer at slappe helt af i kroppen, hvilket er en forudsætning for en ukompliceret fødsel. Den anden del består i, at din partner laver blide strøg over hele din krop med en simpel teknik, der er nem at lære. Berøringen frigiver store mængder af oxytocin, der ud over at være smertelindrende også får dig til at slappe af. Oxytocin er også det hormon, der udløser veer, så du og din partner kan på den måde langt hen ad vejen selv styre fødselsprocessen. 

Med andre ord er Touching Childbirth under fødslen et optimalt redskab til både dig og din mand. ​

Fødselsforberedelsen er bygget op som jordemoder-konsultationer, hvor du ud over at få mærket mave og lyttet hjertelyd også kommer til at træne på bold og måtte. Fødselshypnose-delen foregår på måtte, så her er det en god idé at tage nogle ekstra tæpper, dyner eller hovedpuder med, så du kan komme til at ligge godt.

Din partner er en uundværlig del af Touching Childbirth og er også velkommen på holdet.

Der oprettes hold ved minimum 4 deltagere.

Hvis du er medlem af Danmark, får du 30% i tilskud.
0