Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Forældre fortæller

Forældre fortæller...

Cathrine fortæller om fødselsmodnende akupunktur

December 2018

Min oplevelse med akupunktur som fødselsmodnede er, at den har haft stor effekt på mig.

Jeg var gået 9 dage over termin, fik akupunktur kl 9-10.

Kl 10.30 begyndende veer.

Kl 22.56 samme aften har jeg født.

Kan kun anbefale dette.

"Både fødselsforberedelsen og jordemoderkonsultationerne har været helt i særklasse – helt anderledes fra det offentlige. Her var vi i centrum - Karen havde masser af tid til netop os og vores spørgsmål og behov. Karen er altid opdateret på den nyeste viden, er utrolig sympatisk og kompetent samt tilpasser alt efter den individuelles behov og ønsker..." læs mere

Oxytocinstrygninger gør veerne lettere at håndtere

x og x fortæller om det bedste

Februar 2017

"Oxytocin-strygningerne, som vi lærte af Karen, gjorde at vi var maksimalt afslappede i de indledende faser af fødslen. Dette gjorde veerne lettere at håndtere. 

Karen gav os også hjemmeopgaver - bl.a skulle vi lave en playliste med afslappende musik. Og netop den musik blev et fantastisk anker i smertehåndteringen i den aktive del af fødslen..." læs mere...

Amning - fra bekymring til tro på sig selv

Marlene fortæller om sit ammeforløb

Oktober 2016

"Efter at have født min søn gik amningen rigtig fint i første omgang. Mælken løb til efter 2-3 dage og jeg tænkte at det er jo let nok det her amning.

Da der er gået små 2 uger kan jeg dog fornemme at tingene ikke er som de burde være. Det viser sig også at han ikke har taget særlig meget på da vi vælger at få k​ontrolleret det ved sundhedsplejersken. 

De forslår at vi supplere med modermælkserstatning. Dette var jeg dog ikke helt så begejstret for og valgte derfor at tage kontakt til Karen..." læs mere...

Tanja gik ind i nummer to graviditet med en dårlig fødselsoplevelse i rygsækken

Om Tanjas anden fødsel

Februar 2016

"Første gang vi mødte dig var, da vi var gået 8 dage over tid med vores første barn. Jeg havde fået foretaget hindeløsning på hospitalet, hvor jordemoderen der, foreslog at vi kunne prøve fødselsmodnende akupunktur også. Det blev hos dig – og vi fik et rigtig godt indtryk af dig! 

Da vi igen stod med en positiv graviditetstest i hånden, tænkte vi begge med det samme på dig – vores fødselsoplevelse sidst havde været dårlig, pga. manglende professionalisme og samarbejde med den daværende jordemoder, og vi var begge bekymrede for at skulle igennem endnu en fødsel.

Og efter en efterfødselssamtale hos dig, var vi ikke i tvivl om, at vi ville undersøge muligheden for et fødselsforløb med netop dig.

Eftersom vi havde den dårlige fødselsoplevelse med os, tog det noget tid og samarbejde inden vi igen turde have tillid og tiltro.

Men du er så oprigtig og reel en person, at vi slet ikke kunne andet. Vi følte os set og hørt – og ikke mindst hjulpet på vej. Det var så fint et samarbejde, hvor du gav os lov til hele tiden at mærke efter, hvad vi følte var det rigtige for os, samtidig med at du kom med dine tanker og råd.

Man mærker så tydeligt, at du brænder for dit fag, er en super menneskekender og du har hver gang været 100 procent tilstede..."

læs mere...

Tina ville klædes ordenligt på til fødslen

Tina fortæller om sin forberedelse til fødslen

Januar 2016

"Det hele startede en dag i juleferien, hvor min veninde var på besøg. Jeg har termin den 12. februar 2016, med det første barn. Hun spørger ind til, om jeg føler mig klar til fødselen. Det udløser en hel masse følelser i mig, for jeg følte mig slet ikke klar!

Ja, vi har købt de genstande, som der står på diverse lister osv. Jeg har læst på nettet og i bøger, men jeg føler stadig ikke at jeg har styr på tingene og er ret bange for fødslen!

Jeg havde en naiv forestilling om, at når man gik til jordemor og fødelsforberedelse i offenlig regi, ja så ville de klæde en på til at håndtere situationen. Det er jo den opfattelse man får fra film og som man forventer, det danske lægesystem fungerer..." læs mere...

Oplæring i fødselsteknikker under Marias graviditet var altafgørende

Martin fortæller om forløbet

februar 2015

"Din hjælp under Maria´s graviditet var helt afgørende, for det fantastiske forløb vi havde før, under og efter fødslen.
Da vi kontaktede dig var Maria meget bekymret for fødslen.

Du introducerede os til ”touching child birth”, og du kunne svare på vores spørgsmål på den helt rigtige måde.

Til vores sidste før-fødsels samtale sagde du: "En hjemmefødsel vil være helt oplagt for Jer!" Det satte en masse tanker i gang, og lige pludselig var vi gået fra nervøse og utrygge, til at være ..."

læs mere...

Christina kunne med ganske få justeringer fortsætte amningen

Christina fortæller om sin amning

Maj 2016

"Når amning gør ondt, er der noget der er forkert

Igennem min graviditet, var noget af det jeg så mest frem til, den forestående amning. 19 december 2014 fødte jeg vores første barn, Linus, og amningen var en realitet.

Igennem graviditeten har vi haft Karen som underviser til fødselsforberedelse, og vi var så heldige at hun var på vagt den dag vi skulle hjem, så hun fik lige kigget på sutteteknikken inden vi blev udskrevet.

Samme aften, altså ca 36 timer efter fødslen, begyndte mælken at løbe til, og jeg siger jer, Dolly Parton, go home..." læs mere...

Anne udnyttede fuldt ud de fødselsteknikker hun lærte under graviditeten

Anne fortæller om fødslen

september 2014

"Det gik vildt hurtigt. 8 timer fra vandet gik til han var der. :-) men er sikker på at jeg åbnede mig så meget og så hurtigt fordi vi har gået ved dig og lært det. :-) (Touching Childbirth)

Vandet det gik pladask kl. 00.30 mandag nat. Heldigvis..." læs mere...

Mettes formåede at slappe helt af under fødslen

Anders skriver om Mettes fødslen

september 2014

"Det gik vildt hurtigt. 8 timer fra vandet gik til han var der. :-) men er sikker på at jeg åbnede mig så meget og så hurtigt fordi vi har gået ved dig og lært det. :-) (Touching Childbirth)

Vandet det gik pladask kl. 00.30 mandag nat. Heldigvis..." læs mere...

Camillas mand holdt gang i veerne med blide strøg

Camilla fortæller om sin fødsel

september 2014

"Mandag d. 11. august efter fødselsforberedelse begyndte jeg at blive dårlig, jeg havde fået en infektion som jeg blev indlagt for onsdag morgen efter at have døjet med feber, plukkeveer, kvalme og opkast. Jeg nåede at komme i behandling med væske og antibiotika inden..." læs mere...

Pernille blev under graviditeten klar over, hvad der var vigtigt for hende

Pernilles fødselsberetning

februar 2014

"Jeg havde gået til fødselsforberedelse hos Karen så denne gang var jeg mere end forberedt da vandet gik om morgenen den 15/2. Jeg havde lidt plukveer i løbet af formiddagen. Ikke noget jeg skulle koncentrere mig om, så jeg benyttede tiden til at sidde på min fitness bold og lave nogle af de øvelser vi havde lært til fødselsforberedelsen.

Ved middagstid begyndte de rigtige veer at vælte ind over mig..." læs mere...

0