Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Om Tanjas fødsel

Tanja gik ind i nummer to graviditet med en dårlig fødselsoplevelse i rygsækken

Om Tanjas anden fødsel​

Februar 2016

Første gang vi mødte dig var, da vi var gået 8 dage over tid med vores første barn. Jeg havde fået foretaget hindeløsning på hospitalet, hvor jordemoderen der, foreslog at vi kunne prøve fødselsmodnende akupunktur også. Det blev hos dig – og vi fik et rigtig godt indtryk af dig!


Da vi igen stod med en positiv graviditetstest i hånden, tænkte vi begge med det samme på dig – vores fødselsoplevelse sidst havde været dårlig, pga. manglende professionalisme og samarbejde med den daværende jordemoder, og vi var begge bekymrede for at skulle igennem endnu en fødsel.

Og efter en efterfødselssamtale hos dig, var vi ikke i tvivl om, at vi ville undersøge muligheden for et fødselsforløb med netop dig.


Eftersom vi havde den dårlige fødselsoplevelse med os, tog det noget tid og samarbejde inden vi igen turde have tillid og tiltro.

Men du er så oprigtig og reel en person, at vi slet ikke kunne andet. Vi følte os set og hørt – og ikke mindst hjulpet på vej. Det var så fint et samarbejde, hvor du gav os lov til hele tiden at mærke efter, hvad vi følte var det rigtige for os, samtidig med at du kom med dine tanker og råd.

Man mærker så tydeligt, at du brænder for dit fag, er en super menneskekender og du har hver gang været 100 procent tilstede. 

Når der kom udfordringer undervejs, hjalp du os med at forblive på ”stien”. F.eks. betød en god fødsel for os at vi fødte hjemme, men undervejs i forløbet blev det okay for os, hvis fødslen blev nødt til at foregå på sygehuset, fordi du havde vist os rundt der og forklaret mm.

Generelt var du en enorm støtte for os igennem hele forløbet.


Vi har hver især lært noget af forløbet, som vi har taget med os videre i andre livs sammenhænge.


Vi havde et ubeskriveligt godt forløb, som gjorde os så klar til at skulle tage imod vores barn!

Under fødslen vidste du præcis, hvornår jeg havde brug for hhv. ro til selv at klare det og hjælp til at komme lidt videre.

Ind i mellem dukkede den første fødsel op i hovedet på mig og smittede af på mig, men du kunne hurtigt hjælpe mig retur til nuet.

Ligeledes var du også enormt opmærksom på min mands rolle under fødslen, inddrage ham i alle aspekter og give ham en følelse af at være nyttig/en del af forløbet.


Du har vist os, at en fødsel også kan være alt det modsatte af vores første fødselsoplevelse – og det blev lige som vi kunne ønske os! Du har været medvirkende til at gi mig mit livs oplevelse!


Jeg ville ønske, at vi skulle føde flere børn i samarbejde med dig! :) 

0