Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Sarah og Andreas' forløb

Her var vi i centrum...

Sarah og Andreas fortæller om den bedste investering

Februar 2018

I løbet af graviditeten kom spørgsmålene og ”bekymringerne” vedr. fødslen og hvordan vi bedst muligt kunne forberede os.


Da vi ikke følte, at det offentlige kunne tilbyde tilstrækkeligt af det vi ønskede, kontaktede vi Karen for at få en god og grundig fødselsforberedelse – både med fokus på det teoretiske og ”touching childbirth”. Ligeledes tog vi de sidste måneders jordemoderkonsultation i sammenhæng med fødselsforberedelsen.


Både fødselsforberedelsen og jordemoderkonsultationerne har været helt i særklasse – helt anderledes fra det offentlige. Her var vi i centrum - Karen havde masser af tid til netop os og vores spørgsmål og behov. Karen er altid opdateret på den nyeste viden, er utrolig sympatisk og kompetent samt tilpasser alt efter den individuelles behov og ønsker.


Da fødslen indtraf d. 3. november 2017, var vi fuldt forberedte med gode teknikker til at håndtere smerterne. Fødslen varede ca. 4-5 timer fra veerne begyndte til vores lille søn blev født, og jeg tror helt sikkert, at den grundige fødselsforberedelse er en af grundene til, at fødslen gik så stærkt.

Efter fødslen kunne vi ikke få gang i amningen, og vi ringede straks til Karen, for at få hjælp. På trods af, at Karen skulle giftes dagen efter, tog hun sig alligevel tid og kom hjem til os, hvor hun kompetent og på bedste vis rådede og vejledte, så vi fik gang i amningen. Vi startede ud med en suttebrik, som jeg efterfølgende, med hårdt arbejde, råd og vejledning fra Karen, har fået lagt på hylden!


På grund af problemer med amningen, valgte vi at tilkøbe Karens ”ammetryghedspakke”, som er en super investering for førstegangsmødre som jeg, som ikke har nogen erfaring med amning!


Så tusind tak til Karen for den bedste fødselsforberedelse, jordemoderkonsultationer og ammevejledning som vi kunne ønske os – vi kunne aldrig have været dig foruden!


Til alle Jer andre derude, som overvejer at booke Karen til det ene eller andet – vær ikke i tvivl, gør det! Pengene er super godt givet ud – det er den bedste investering vi har gjort, og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Karen.


De kærligeste hilsner,

Lille Aksel, Sarah og Andreas

0