Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

jordemoder.net

Design din fødsel!

Touching Childbirth

Oplæring i Touching Childbirth

Oplæringen I Touching Childbirth finder sted over 4 gange af ca. 1,5 time og har en praktisk-orienteret tilgang til fødslen og tiden lige efter. Det vil med andre ord sige, at du og din partner til dels bliver oplært i og til dels lærer om teorien bag teknikken Touching Childbirth, som er en form for fødselshypnose.

  • Touching Childbirth er en to-delt smertelindringsteknik, hvor du ved hjælp af vejrtrækning og en visualiserings-teknik lærer at slappe helt af i kroppen, hvilket er en forudsætning for en ukompliceret fødsel. 
  • Den anden del består i, at din partner laver blide strøg over hele din krop med en simpel teknik, der er nem at lære. Berøringen frigiver store mængder af oxytocin, der ud over at være smertelindrende også får dig til at slappe af. 

Oxytocin er også det hormon, der udløser veer, så du og din partner kan på den måde langt hen ad vejen selv styre fødselsprocessen. Med andre ord: Touching Childbirth under fødslen er et optimalt redskab til både dig og din mand. 

Du vil især have glæde af oplæringen, hvis du er en af de 33%, der tidligere har haft en traumatiserende fødsel!

Oplæring i Touching Childbirth indeholder også individuelle jordemoderkonsultationer, hvor du får mærket mave og lyttet hjertelyd. Din mand får lov at mærke med, så han derhjemme også kan mærke, hvordan den lille ligger inde i maven.

Oplæring i Touching Childbirth finder sted på min klinik hos Fysio Sønderborg eller hjemme hos jer selv.

Hvis du er medlem af Danmark, får du 30% i tilskud.
0