Ammende fortæller

Hun ser DIG!

"Karen har tidligere hjulpet mig i mit ammeforløb hos min førstefødte. Dengang googlede jeg alt information jeg kunne og blev hurtigt stresset og frustreret. Jeg kontaktede Karen og hun gav mig hurtigt den ro jeg havde brug for og støttede mig i at stole på min egen mavefornemmelse. 

Da jeg så får mit barn nr to og amningen gør ondt - så ved jeg med det samme hvor hjælpen er at finde! Den kære hjertevarme Karen ! Hun ser DIG og dit barn, og gør at man føler sig set og hørt - og giver plads til at alle ammeforløb er forskellige. Du skal ikke sidde i en bestemt boks for at få amningen til at fungere for dig og dit barn. 

Udover det så har Karen så meget faglig erfaring og gode fif til hvilke ammestillinger man kan bruge for, at det fungerer optimalt. “

Birgit - januar 2024


Den bedste beslutning

“Efter en hård ammestart med både brystbetændelse og efterfølgende nedsat mælke produktion, gentagende sår på brystvorterne og en baby der i 2 måneder spiste langsomt og kunne amme hele dagen valgte jeg at kontakte Karen som min sidste mulighed for at forsætte amningen og jeg kunne med det samme se at jeg skulle have søgt hjælp som det første. Karen hjalp mig videre og hun havde fuldstændig ret i hvad mine problemer opstod af og guidet mig ud af dem og jeg har ikke siden haft et sår eller manglet mælk og 3 måneder efter karens besøg fuldammer jeg stadig. Det var hver en krone hver og den bedste beslutning jeg har taget for mig og min søn.”

Trine - juli 2023


Guld værd

“Da min søn var to uger gammel, opsøgte jeg Karens hjælp og det var guld værd. Jeg havde tidligere bedt sundhedsplejersken om hjælp, men hun tog mig ikke alvorligt og gav mig endda forkerte anbefalinger da hun havde ingen uddannelse indenfor amning.

Karens tilgang til ammeproblemer er derimod vel funderet og meget struktureret. Hun gav os blandt andet tre gode råd: ammekompression, minimal håndudmælkning ved spændte bryster og fortsæt med ammebrik indtil barnet ikke har behov for det længere.

At få amning til at fungere er ikke en nem ting, der er flere hurdler som skal overkommes, men med Karens råd, ammenet.dk, tålmodighed og tiltro til at barnets sutteteknik udvikler sig, skal det nok lykkes.”

Anonym - april 2023 (modelfoto)

Hurtig hjælp

“Ca. to måneder inde i min amning fik jeg mere og mere ondt i mit højre bryst til en sådan grad at jeg flere timer efter amningen stadig havde ondt og græd. Det var ikke meget hjælp at hente ved sundhedsplejersken og internettet var forvirrende. Jeg fik kontakt til Karen og hun kom allerede ud dagen efter hvor vi talte sammen og fik lagt en plan. Karen var sød til at følge op på mig og sørge for at det gik den rigtige vej og i dag er det atter hyggeligt at amme.”

Charlotte - marts 2023 (modelfoto)

Karen tog os alvorligt

“Vi har været rigtig glade for Karens besøg. Karen er god til at spørge- og sætte sig ind i forløbet. Der bliver taget sig tid til den enkelte og den situation man er i.

Selvom det viste sig at vi havde langt færre problemer end vi selv havde frygtet, havde vi stadig god gavn af hendes besøg ift. konstruktiv kritik og ting vi kunne arbejde videre med.

Selvom vores problematikker viste sig at være småting, så tog Karen os alvorligt og lyttede til os og var god til at komme med opmuntrende ord. Hun er utrolig kompetent og man føler sig i trygge hænder.

Vi vil klart anbefale Karen til alle og vil bestemt ikke tøve med at tage kontakt igen, hvis behovet skulle opstå - enten i dette forløb, eller et andet.”

Nanna, januar 2023

Styrke til at stole på mig selv

“Efter 8 uger kamp med brystpumpe, flaske, modermælkserstatning og et kæmpe stor ammeønske kontaktede jeg Karen. Hun skev hurtigt tilbage og var hjemme hos mig få dage senere. Jeg var virkelig ked af mit ammeforløb og havde mistet tillid til at kunne stole på min mavefornemmelse som mor. Og så var der Karen…

Hun har lyttet og har givet mig styrke til at stole på mig selv.

Det var det bedste jeg kunne gøre! Nu ammer vi allerede på 5. dagen og det ser ud som om det lykkes. Jeg er utrolig glad for det og meget taknemlig for Karen!”

Anonym, august 2022 (modelfoto)

Et trygt ammeforløb

"Vi kontaktede Karen noget tid inden termin, da vi rigtig gerne ville have en god start på amningen med vores søn. Hun kom forbi en måned inden termin, og vi fik drøftet vores ønsker for ammeforløbet og hun kom allerede med gode tips og tricks til ammestillinger efter fødslen, og vi følte os godt klædt på til en god start. Vi skrev til Karen nogle dage efter vi var kommet hjem fra sygehuset med vores søn, om hun ville komme forbi og tjekke op på amningen. Og selvom, at Karen var på ferie med familien, så tilbød hun at ringe os op, for at høre hvordan det gik. Hun svarer altid hurtigt på sms, hvis man har spørgsmål eller problemer med amningen, og hun følger altid op på situationen - også selvom amningen kører som den skal, og ikke har haft brug for Karens hjælp i et stykke tid. Vi er så glade for, at vi har hende på sidelinjen, hvis der skulle være noget med amningen, og vi er sikre på, at det har været derfor, at vores ammeforløb har gået så godt.

Vi vil til enhver tid anbefale Karen til dem, som ønsker et godt og trygt ammeforløb."

Rikke, august 2022

Karen troede på mig

"Jeg kontaktede Karen 13 dage efter min fødsel, da jeg mærkede at amningen begyndte at køre helt af sporet. Jeg følte desværre at sundhedsplejersken vildledte os med brug af brystpumpe, sutteflaske og MME.

Jeg stod som nybagt mor med et brændende ønske om at amme, sår på begge brystvorter, en brystbetændelse under opsejling og en baby, der græd mere end jeg selv gjorde.

Karen kom og besøgte os allerede dagen efter.

Hun tog sig virkelig god tid til at spørge ind om hele graviditetsforløbet, gik i dybden omkring fødslen og de vigtige timer herefter. Hun lyttede til vores udfordringer og ikke mindst følelser.

Hun tjekkede baby igennem fra top til tå for til sidst at overvære en amning, rette til og komme med gode råd om alt fra ammestillinger til sutteteknik samt vejlede om andre udfordringer man har som nybagt mor.

Sammen lagde vi en plan så jeg kunne få amningen på rette kurs.

Karen slap mig ikke, og tjekkede ind på SMS med støtte, opbakning og gode råd.

Da jeg efter en måned følte amningen kørte, men desværre oplevede udfordringer med brugen af suttebrik og en baby der igen blev ked af det, kom Karen ud en søndag for at give mig præcis den opbakning jeg havde brug for!

Jeg sidder nu med en glad baby på 2 måneder, der smiler til mig hver dag og vi trives sammen.

Suttebrikken er i dag fortid og vi kan nyde hver eneste amning sammen!

Uden Karens hjælp var amningen gået i vasken, til min store ærgrelse. Karen troede på mig, da alle andre havde opgivet (inkl. mig selv)

Jeg vil til hver en tid anbefale en ammevejleder - og jeg kontakter helt klart Karen igen, hvis jeg skulle opleve udfordringer igen! ❤️"

Carina, juli 2022

Empatisk

"Opstarten på ammeforløbet med mit ældste barn, var utrolig smertefuldt i mange uger. Derfor tøvede jeg ikke med at kontakte Karen, da jeg efter fødslen af mit andet barn kunne mærke, at det allerede fra dag 1 var lige så smertefuldt. Karen kom allerede hjem til os dagen efter jeg kontaktede hende, hvilket er helt essentielt når man står og mangler akut ammehjælp. Karen var super empatisk, rar og imødekommende, og jeg følte mig så set og hørt. Hun var utroligt grundig idet vi næsten minutiøst gennemgik alt lige fra fødslens opstart til den nuværende status på amningen. Selvom smerterne forsvandt da mælken først løb til og mit barn selv ændrede sutteteknik, er jeg så glad for at jeg kontaktede Karen, som også var behjælpelig i forhold til generelle råd og opfølgende spørgsmål efter vores konsultation"

Rikke, marts 2022 (modelfoto).


Smertefrie amninger

“Jeg havde stor problemer med amningen og det gjorde voldsomt ondt. Jeg ringer en torsdag hvor Karen har en tid mandag og allerede hendes guidning gennem telefonen til hvad vi kunne arbejde på indtil hun kom gav virkelig pote og gjorde at jeg oplevede helt smertefrie amninger den weekend. Det var et virkeligt fint besøg hvor vi ikke kun fik hjælp til amningen men også gode råd ellers og ros med på vejen om hvor godt vi gjorde det son forældre. Karen er et meget rart mennesker og man bliver mødt i øjenhøjde. Vil helt klart anbefale at tage kontakt til Karen hvis man er udfordret med amning og måske også er usikre på andre områder med sin baby”

Christina, februar 2022En hyggestund

“Amning kan komme til, at fylde hele ens verden, når den ikke fungerer optimalt. Især som førstegangs/nybagt mor. Amningen kan være en jungle, hvor man ikke ved hvor man skal starte eller slutte. Karen hjalp mig med, at danne et overblik over hvorfor min amning kunne være resultat i, at min søn havde maveproblemer. Efter gode råd og forslag til hvordan amningen kunne justeres - er vi begge i stor trivsel. Amningen er nu en hyggestund, frem for en stressende stund med en frustreret mor og frustreret baby. Der er ikke dét spørgsmål som Karen ikke besvarer omhyggeligt på. Hun er meget professionel og udover det et mega skønt og hjertevarmt menneske. Jeg kan anbefale hende til alle de mødre, som ønsker et trygt og fagligt stærkt forløb”

Birgit, januar 2022


Set og hørt

“Jeg havde Karen ude til en ammekonsultation, fordi jeg havde forskellige bekymringer omkring min søns sutteteknik. Karen tog sig god tid, og jeg følte mig hørt og set og kærligt udfordret til at prøve nye ammestillinger. Karen kommer med et dejlig roligt og praktisk sind og er helt nede på jorden, og hun besvarer alle spørgsmål man skulle have med lige portion faglighed og moderlig erfaring. Jeg vil klart anbefale at kontakte Karen hvis du går og overvejer om alt er som det skal være med din amning.”

Mette - januar 2022 (modelfoto)

I gode hænder

“Jeg kontaktede Karen da jeg havde fået hende anbefalet til, at kunne hjælpe med at få etableret en god amning. Jeg var meget imponeret over Karens grundighed og sikkerhed i forhold til amning og følte at jeg var i gode hænder.

Jeg fik en brugbar konsultation samt vejledning og jeg kunne allerede mærke en forskel på amningen lige fra starten!

Jeg er så glad for at jeg kontaktede Karen, da henfes hjælp har givet mig modet til, at fortsætte med amningen”

Clare - januar 2022 (modelfoto)